We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, waar uw droomkeuken in Scheldewindeke werkelijkheid wordt

Al sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat in Scheldewindeke. Elke klant ervaart bij ons een persoonlijke benadering dankzij ons professionele en diverse team van adviseurs en vakmensen. In ons atelier in Deerlijk streven we naar perfectie in elk detail, wat resulteert in kwalitatief maatwerk. Zo wordt uw keuken een plek waar u zich thuis voelt.
keuken marmer wit

Ons team is u van dienst

Wij werken met een ervaren topteam van 25 collega’s dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en plaatsen van keukens in Scheldewindeke. Stuk voor stuk onderscheiden ze zich als meesters in hun vak. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag vindt dit alles plek vanuit ons atelier in Deerlijk. Dat verzekert u van écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze showroom in Gent en maak kennis met onze medewerkers. Bij ons wordt u hartelijk verwelkomd!

Uw keuken op maat in Scheldewindeke, lokaal vervaardigd

We voeren het gehele proces om uw keuken in Scheldewindeke te realiseren van begin tot einde zelf uit. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, met een constante focus op kwaliteit. Onze meubelmakers maken uw keuken volledig op maat in het atelier. Onze hoogwaardige machines en hun vakkundigheid dragen bij aan een afwerking van topkwaliteit. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net zoals uw interieur

Kom langs in onze showroom in Gent, waar onze interieurarchitecten u met plezier zullen verwelkomen. Ze nemen de tijd om aandachtig te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Scheldewindeke wordt tastbaar dankzij een persoonlijk designproces. De keuze voor unieke materialen en afwerking maakt het grondplan tastbaar en concreet. Wij zijn er om met u mee te denken. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, op maat gemaakt.

keuken gent groen

Uw maatkeuken in Scheldewindeke aan een correcte prijs

Wij staan garant voor een op maat gemaakte keuken in Scheldewindeke aan een prijs die correct en eerlijk is. U betaalt wat werd overeengekomen. De eindfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes is voltooid. Zo streven we naar perfectie en garanderen we u als klant 100% tevredenheid.

keuken dendermonde wit
Bent u in het bezit van uw eventuele bouwvergunning en wilt u een persoonlijke en professionele ervaring? Maak een afspraak in onze showroom te Gent en laat ons uw keuken samenstellen!
Lees meer