We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw droomkeuken op maat in Ronsele

Al sinds 1961 richt SuperChic zich op keukens op maat in Ronsele. Dankzij ons toegewijde team van adviseurs en vakmensen kunnen we elke klant een persoonlijke ervaring bieden. Kwalitatief maatwerk is de essentie van iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo toveren we uw keuken om in een plek waar u zich direct thuis voelt.
keuken overzicht hout wit

U kan rekenen op ons team

Wij werken met een ervaren topteam van 25 collega’s dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en plaatsen van keukens in Ronsele. Ze zijn stuk voor stuk meesters in hun vakgebied. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Ons atelier in Deerlijk is sinds jaar en dag de plek waar dit gebeurt. 100% lokaal vakmanschap! Maak kennis met onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Gent. Bij ons bent u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Ronsele is lokaal vervaardigd

We voeren het gehele proces om uw keuken in Ronsele te realiseren van begin tot einde zelf uit. Zonder enige compromissen op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. U kan rekenen op de expertise van onze meubelmakers die uw keuken op maat bouwen in ons atelier. De combinatie van hun vakkundigheid en onze geavanceerde machines zorgt voor de perfecte afwerkingsgraad. Het is uiteraard vanzelfsprekend dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, net zoals uw interieur

In onze showroom in Gent staan onze interieurarchitecten voor u klaar. Ze nemen de tijd om uw dromen, wensen en noden te begrijpen. Door ons persoonlijke designproces wordt uw keuken in Ronsele een tastbare realiteit. Unieke materialen en afwerking geven leven aan de schets van het grondplan. Wij denken voortdurend met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de persoonlijke toets die u wenst.

keuken dendermonde overzicht

Uw maatkeuken in Ronsele aan een eerlijke prijs

Voor uw keuken op maat in Ronsele wordt steeds een correcte en eerlijke prijs gehanteerd. Transparantie staat voorop: u betaalt wat werd overeengekomen. De eindfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd. Zo drijven we onszelf naar perfectie en garanderen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keukeneiland wit hout
Heeft u al een eventuele bouwvergunning en zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding? Maak dan nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer