We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic: de unieke maatkeuken voor uw woning in Poeke

Al sinds 1961 richt SuperChic zich op keukens op maat in Poeke. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons bekwaam team van adviseurs en vakmensen. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, getuigt van kwalitatief maatwerk. Ons doel is om van uw keuken een ruimte te maken waar u zich thuis voelt.
keuken overzicht wit

Ons team staat paraat

Ons ervaren topteam van 25 collega’s houdt zich bezig met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw keuken in Poeke. Ze onderscheiden zich stuk voor stuk als meesters in hun werk. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Dit alles vindt sinds jaar en dag plaats in ons atelier in Deerlijk. Zo bieden we u écht lokaal vakmanschap. Maak kennis met onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Gent. Bij ons wordt u hartelijk verwelkomd!

Uw keuken op maat in Poeke is lokaal vervaardigd

We voeren het gehele proces om uw keuken in Poeke te realiseren van begin tot einde zelf uit. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds zonder compromissen op kwaliteit gemaakt. In ons atelier wordt uw keuken met zorg en precisie op maat gebouwd door onze meubelmakers. De combinatie van hun vakkennis en onze geavanceerde machines zorgt voor de perfecte afwerkingsgraad. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net zoals uw interieur

Onze interieurarchitecten staan voor u klaar in onze showroom in Gent. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar wat u belangrijk vindt in uw ontwerp. Uw keuken in Poeke wordt tastbaar door een persoonlijk designproces. Unieke materialen en afwerking geven leven aan de schets van het grondplan. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, op maat gemaakt.

keuken oudenaarde hout

Uw maatkeuken in Poeke aan een juiste prijs

Voor uw keuken op maat in Poeke hanteren wij altijd een correcte en eerlijke prijs. U betaalt steeds wat werd afgesproken. Pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd, volgt de definitieve factuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we dat u als klant 100% tevreden zult zijn.

keuken dendermonde wit
Heeft u al een eventuele bouwvergunning en zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding? Maak nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer