We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw droomkeuken op maat in Parike

SuperChic specialiseert zich sinds 1961 in keukens op maat bij u in Parike. Elke klant ervaart bij ons een persoonlijke benadering dankzij ons professionele en diverse team van adviseurs en vakmensen. Kwalitatief maatwerk staat centraal in de productie van elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Ons doel is om van uw keuken een plek te maken waar u zich thuis voelt.
keuken met haard

Ons team staat paraat

In samenwerking met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we de keuken van uw dromen in Parike, van ontwerp tot plaatsing. Stuk voor stuk blinken ze uit in hun vakgebied. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Ons atelier in Deerlijk is sinds jaar en dag de plaats waar dit gebeurt. Zo bieden we u écht lokaal vakmanschap. Ontmoet onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze showroom in Gent. Onze deur staat voor u open!

Uw keuken op maat in Parike is lokaal vervaardigd

Wij zijn verantwoordelijk voor het volledige traject van uw keukenproject in Parike, van concept tot oplevering. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds zonder compromissen op kwaliteit gemaakt. In het atelier maken onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. De perfecte afwerking wordt gerealiseerd door de combinatie van hun vakkundigheid en onze geavanceerde machines. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Gent staan onze interieurarchitecten voor u klaar. Ze nemen de tijd om te luisteren naar wat u belangrijk vindt in het ontwerp. Door een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Parike tastbaar. Het grondplan krijgt vorm door de keuze van unieke materialen en afwerking. Uw visie is belangrijk voor ons, we denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de eigenheid die bij u past.

keuken dendermonde overzicht

Uw maatkeuken in Parike aan een juiste prijs

Wij staan garant voor een op maat gemaakte keuken in Parike aan een prijs die correct en eerlijk is. U betaalt wat werd afgesproken. De slotfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes is voltooid. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keuken dendermonde wit
Heeft u uw eventuele bouwvergunning op zak en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring? Plan een afspraak in onze showroom te Gent en realiseer uw droomkeuken!
Lees meer