We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw keuken op maat in Opbrakel met een persoonlijke touch

SuperChic specialiseert zich sinds 1961 in keukens op maat bij u in Opbrakel. Dankzij ons toegewijde team van adviseurs en vakmensen kunnen we elke klant een persoonlijke ervaring bieden. In ons atelier in Deerlijk is kwalitatief maatwerk de maatstaf voor elke keuken die geproduceerd wordt. Zo toveren we uw keuken om in een plaats waar u zich meteen thuis voelt.
keuken met haard

Ons team staat paraat

Ons ervaren topteam van 25 collega’s houdt zich bezig met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw droomkeuken in Opbrakel. Stuk voor stuk meesters in hun werk. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Ons atelier in Deerlijk is sinds jaar en dag de plek waar dit gebeurt. Lokaal vakmanschap verzekerd! Kom langs in onze toonzaal in Gent en ontmoet onze medewerkers. We ontvangen u met open armen!

Uw keuken op maat in Opbrakel wordt lokaal vervaardigd

Wij nemen verantwoordelijkheid voor het gehele proces om uw keuken in Opbrakel te realiseren. Met de hoogste kwaliteitsstandaarden, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gebouwd in het atelier. De perfecte afwerking wordt gerealiseerd door de combinatie van hun vakkennis en onze hoogtechnologische machines. Het is vanzelfsprekend om uitsluitend de beste materialen en technieken te gebruiken.

U bent uniek, net zoals uw interieur

In onze showroom in Gent staan onze interieurarchitecten voor u klaar. Ze nemen de tijd om te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Het persoonlijke karakter van uw keuken in Opbrakel komt tot leven tijdens ons designproces. Unieke materialen en afwerking geven leven aan de schets van het grondplan. Wij denken voortdurend met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, gevormd naar uw unieke wensen.

keuken gent groen

Uw maatkeuken in Opbrakel aan een eerlijke prijs

Voor uw keuken op maat in Opbrakel garanderen wij steeds een correcte en eerlijke prijs. Bij ons geen verrassingen, u betaalt exact wat werd overeengekomen. De slotfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd. Zo zetten we in op perfectie en verzekeren we u een gegarandeerde 100% tevredenheid als klant.

keukeneiland wit hout
Bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring en heeft u al uw eventuele bouwvergunning op zak? Plan een afspraak in onze showroom te Gent en laat u inspireren!
Lees meer