We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Realiseer uw droomkeuken in Oosterzele met SuperChic

Al sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat in Oosterzele. Elke klant ervaart bij ons een persoonlijke benadering dankzij ons professionele en diverse team van adviseurs en vakmannen. Kwalitatief maatwerk is de standaard voor iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken een plek wordt waar u zich thuis voelt.
keuken overzicht wit

U kan rekenen op ons team

In samenwerking met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we de keuken van uw dromen in Oosterzele, van ontwerp tot plaatsing. Iedere collega blinkt uit in zijn werk. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag is ons atelier in Deerlijk de plek waar dit gebeurt. Lokaal vakmanschap gegarandeerd! Breng een bezoek aan onze showroom in Gent en leer onze medewerkers kennen. U wordt met open armen ontvangen!

Uw keuken op maat in Oosterzele is lokaal vervaardigd

We voeren het gehele proces om uw keuken in Oosterzele te realiseren van begin tot einde zelf uit. Met constante focus op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gebouwd in het atelier. De perfecte afwerking wordt gerealiseerd door de combinatie van hun ervaring en onze geavanceerde machines. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Gent wordt u met plezier verwelkomd door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Door een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Oosterzele tastbaar. Een schets van het grondplan wordt concreet door de keuze van specifieke materialen en afwerking. Wij zijn er om met u mee te denken. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, gevormd naar uw unieke wensen.

keuken oudenaarde hout

Uw maatkeuken in Oosterzele aan een eerlijke prijs

Wij staan garant voor een op maat gemaakte keuken in Oosterzele aan een prijs die correct en eerlijk is. U betaalt wat vooraf is afgesproken. Pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd, volgt de slotfactuur. Zo streven we voortdurend naar perfectie en verzekeren we u 100% tevredenheid als onze gewaardeerde klant.

keukeneiland wit hout
Zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Plan een afspraak in onze showroom te Gent en laat u inspireren!
Lees meer