We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Realiseer uw droomkeuken in Oosteeklo met SuperChic

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Oosteeklo. Met een team van professionele adviseurs en vakmannen streven we ernaar elke klant een persoonlijke ervaring te bieden. In ons atelier in Deerlijk is kwalitatief maatwerk de leidraad voor elke keuken die geproduceerd wordt. Zo wordt uw keuken een omgeving waar u zich thuis voelt.
keuken grijs hout

Ons team staat voor u klaar

Met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we elke stap van uw droomkeuken in Oosteeklo, van ontwerp tot plaatsing. Ze zijn stuk voor stuk meesters in hun vakgebied. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag speelt dit alles zich af in ons atelier in Deerlijk. Zo bieden we u écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze showroom in Gent en leer onze medewerkers kennen. We heten u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Oosteeklo wordt lokaal vervaardigd

Het gehele proces om uw keuken in Oosteeklo te realiseren voeren we van begin tot einde zelf uit. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds gerealiseerd zonder compromissen op kwaliteit. In het atelier maken onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. We garanderen de perfecte afwerking door de combinatie van hun ervaring en onze hoogwaardige machines. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Gent wordt u met open armen ontvangen door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om uw dromen, wensen en noden te begrijpen. Uw keuken in Oosteeklo krijgt vorm door ons persoonlijke designproces. De keuze voor bijzondere materialen en afwerking maakt het grondplan tastbaar en concreet. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, gevormd naar uw speciale wensen.

keuken dendermonde overzicht

Uw maatkeuken in Oosteeklo aan een eerlijke prijs

Voor uw keuken op maat in Oosteeklo hanteren wij altijd een correcte en eerlijke prijs. U betaalt steeds wat werd overeengekomen. De eindfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes is voltooid. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keuken dendermonde wit
Heeft u eventueel al een bouwvergunning en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele benadering? Maak dan nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer