We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Maak uw droomkeuken waar in Nederzwalm-Hermelgem

Al sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat in Nederzwalm-Hermelgem. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons divers team van adviseurs en vakmannen. Kwalitatief maatwerk is de essentie van iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken een omgeving wordt waar u zich thuis voelt.
keuken roze

Ons team is u van dienst

De keuken van uw dromen in Nederzwalm-Hermelgem wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Stuk voor stuk blinken ze uit in hun vak. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag vindt dit alles plek vanuit ons atelier in Deerlijk. Zo verzekeren we u van écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze showroom in Gent en ontmoet onze medewerkers. Bij ons bent u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Nederzwalm-Hermelgem wordt lokaal vervaardigd

Het gehele proces om uw keuken in Nederzwalm-Hermelgem te realiseren voeren we van begin tot einde zelf uit. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, met een constante focus op kwaliteit. In ons atelier wordt uw keuken met zorg en precisie op maat gebouwd door onze meubelmakers. De combinatie van hun vakkundigheid en onze hoogwaardige machines zorgt voor de perfecte afwerkingsgraad. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net zoals uw interieur

In onze showroom in Gent wordt u met plezier verwelkomd door onze interieurarchitecten. Ze luisteren graag naar uw dromen, wensen en noden. Dankzij een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Nederzwalm-Hermelgem tastbaar. Een schets van het grondplan wordt concreet door de keuze van speciale materialen en afwerking. Wij denken actief met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de eigenheid die bij u past.

keuken aalst zwart

Uw maatkeuken in Nederzwalm-Hermelgem aan een correcte prijs

Wij staan garant voor een op maat gemaakte keuken in Nederzwalm-Hermelgem aan een prijs die correct en eerlijk is. Geen onverwachte uitgaven: u betaald wat vooraf werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, volgt de slotfactuur. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keukeneiland wit hout
Bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring en heeft u al uw eventuele bouwvergunning op zak? Maak dan nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer