We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw maatkeuken in Munkzwalm, lokaal gemaakt door SuperChic

Al sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat in Munkzwalm. Dankzij ons toegewijde team van adviseurs en vakmensen kunnen we elke klant een persoonlijke ervaring bieden. Kwalitatief maatwerk is de norm voor elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Ons doel is om van uw keuken een omgeving te maken waar u zich thuis voelt.
keuken roze

U kan rekenen op ons team

Met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we elke stap van uw droomkeuken in Munkzwalm, van ontwerp tot plaatsing. Ze blinken stuk voor stuk uit in hun vak. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Ons atelier in Deerlijk is sinds jaar en dag de plek waar dit gebeurt. 100% lokaal vakmanschap! Maak kennis met onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Gent. Onze deur staat voor u open!

Uw keuken op maat in Munkzwalm wordt lokaal vervaardigd

Van begin tot einde, we voeren het gehele proces om uw keuken te realiseren in Munkzwalm zelf uit. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk zonder compromissen op kwaliteit. In het atelier bouwen onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. De perfecte afwerking wordt gerealiseerd door de combinatie van hun ervaring en onze hoogwaardige machines. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net zoals uw interieur

In onze showroom in Gent ontvangen onze interieurarchitecten u met open armen. Ze nemen de tijd om te luisteren naar wat u belangrijk vindt in het ontwerp. Uw keuken in Munkzwalm wordt tastbaar door een persoonlijk designproces. Het grondplan krijgt vorm door de keuze van unieke materialen en afwerking. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, gevormd naar uw speciale wensen.

keuken roeselare hout

Uw maatkeuken in Munkzwalm aan een correcte prijs

Bij ons kunt u rekenen op een keuken op maat in Munkzwalm aan een correcte en eerlijke prijs. Geen onverwachte uitgaven: u betaald wat vooraf werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, volgt de definitieve factuur. Zo streven we voortdurend naar perfectie en verzekeren we u 100% tevredenheid als onze gewaardeerde klant.

keuken dendermonde wit
Heeft u eventueel al een bouwvergunning en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele benadering? Plan een afspraak in onze showroom te Gent en laat u inspireren!
Lees meer