We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic: de unieke maatkeuken voor uw woning in Michelbeke

SuperChic is al sinds 1961 uw specialist voor keukens op maat in Michelbeke. Met een team van professionele adviseurs en vakmannen streven we ernaar elke klant een persoonlijke ervaring te bieden. In ons atelier in Deerlijk streven we naar perfectie in elk detail, wat resulteert in kwalitatief maatwerk. Ons doel is om van uw keuken een plek te maken waar u zich thuis voelt.
keuken groen

Ons team staat voor u klaar

In samenwerking met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we de keuken van uw dromen in Michelbeke, van ontwerp tot plaatsing. Ze blinken stuk voor stuk uit in hun vak. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag vindt dit alles plaats vanuit ons atelier in Deerlijk. Dat garandeert écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze showroom in Gent en leer onze medewerkers kennen. We heten u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Michelbeke is lokaal vervaardigd

Het volledige traject, van ontwerp tot oplevering, wordt door ons beheerd voor uw keuken in Michelbeke. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, met een constante focus op kwaliteit. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gemaakt in het atelier. Dankzij hun vakkennis en onze hoogwaardige machines bereiken we de perfecte afwerkingskwaliteit. Het is uiteraard vanzelfsprekend dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, net zoals uw interieur

In onze showroom in Gent ontvangen onze interieurarchitecten u met open armen. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar wat u belangrijk vindt in uw ontwerp. Het persoonlijke karakter van uw keuken in Michelbeke komt tot leven tijdens ons designproces. De concrete uitwerking van het grondplan komt tot stand door de keuze van specifieke materialen en afwerking. Wij denken actief met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis.

keuken roeselare hout

Uw maatkeuken in Michelbeke aan een correcte prijs

Voor uw keuken op maat in Michelbeke hanteren wij altijd een correcte en eerlijke prijs. Bij ons geen verrassingen, u betaalt exact wat werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, volgt de definitieve factuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we dat u als klant 100% tevreden zult zijn.

keukeneiland wit hout
Heeft u eventueel al een bouwvergunning en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele benadering? Maak dan nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer