We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Realiseer uw droomkeuken in Meilegem met SuperChic

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat bij u in Meilegem. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons toegewijd team van adviseurs en vakmannen. Kwalitatief maatwerk is de essentie van elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo toveren we uw keuken om in een plek waar u zich direct thuis voelt.
keuken overzicht hout wit

Op ons team kunt u rekenen

Met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we elke stap van uw keuken in Meilegem, van ontwerp tot plaatsing. Stuk voor stuk meesters in hun vakgebied. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles vindt sinds jaar en dag plaats in ons atelier in Deerlijk. Lokaal vakmanschap verzekerd! Kom langs in onze toonzaal in Gent en leer onze medewerkers kennen. U wordt met open armen ontvangen!

Uw keuken op maat in Meilegem is lokaal vervaardigd

Van begin tot einde, we voeren het gehele proces om uw keuken te realiseren in Meilegem zelf uit. Zonder enige compromissen op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gemaakt in het atelier. Hun vakkundigheid en onze hoogwaardige machines zorgen voor de perfecte afwerkingsgraad. Het spreekt uiteraard voor zich dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, net zoals uw interieur

In onze showroom in Gent wordt u met plezier verwelkomd door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om uw dromen, wensen en noden te begrijpen. Uw keuken in Meilegem krijgt vorm door ons persoonlijke designproces. De concrete uitwerking van het grondplan komt tot stand door de keuze van speciale materialen en afwerking. Uw visie is belangrijk voor ons, we denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de persoonlijke toets die u wenst.

keuken oudenaarde hout

Uw maatkeuken in Meilegem aan een correcte prijs

Voor uw keuken op maat in Meilegem garanderen wij steeds een correcte en eerlijke prijs. U betaalt steeds wat werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, volgt de slotfactuur. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keukeneiland wit hout
Heeft u al een eventuele bouwvergunning en zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding? Maak dan nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer