We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Creëer uw droomkeuken in Maarkedal met SuperChic

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat bij u in Maarkedal. Dankzij ons toegewijde team van adviseurs en vakmensen kunnen we elke klant een persoonlijke ervaring bieden. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, voldoet aan de hoogste normen van kwalitatief maatwerk. Ons doel is om van uw keuken een ruimte te maken waar u zich thuis voelt.
keuken overzicht hout wit

Op ons team kunt u rekenen

Ons ervaren topteam van 25 collega’s staat garant voor het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw droomkeuken in Maarkedal. Ze zijn stuk voor stuk meesters in hun werk. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Dit alles speelt zich sinds jaar en dag af in ons atelier in Deerlijk. Hiermee garanderen we u écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze showroom in Gent en leer onze medewerkers kennen. U bent van harte welkom!

Uw keuken op maat in Maarkedal wordt lokaal vervaardigd

We voeren het gehele proces om uw keuken in Maarkedal te realiseren van begin tot einde zelf uit. Met constante focus op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Onze meubelmakers maken uw keuken volledig op maat in het atelier. We garanderen de perfecte afwerking door de combinatie van hun vakkundigheid en onze geavanceerde machines. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, spreekt voor zich.

U bent uniek, net zoals uw interieur

In onze showroom in Gent wordt u met open armen ontvangen door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om uw dromen, wensen en noden te begrijpen. Het persoonlijke karakter van uw keuken in Maarkedal komt tot leven tijdens ons designproces. De keuze voor speciale materialen en afwerking maakt het grondplan tastbaar en concreet. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, op maat gemaakt.

keuken kortrijk kasten

Uw maatkeuken in Maarkedal aan een correcte prijs

Wij garanderen steeds een correcte en eerlijke prijs voor uw keuken op maat in Maarkedal. Geen onverwachte uitgaven: u betaald wat vooraf werd overeengekomen. Nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, ontvangt u de definitieve factuur. Zo streven we voortdurend naar perfectie en verzekeren we u 100% tevredenheid als onze gewaardeerde klant.

keukeneiland wit hout
Bent u in het bezit van uw eventuele bouwvergunning en wilt u een persoonlijke en professionele ervaring? Maak dan nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer