We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw maatkeuken in Luingne, lokaal gemaakt door SuperChic

SuperChic specialiseert zich sinds 1961 in keukens op maat bij u in Luingne. Met een team van professionele adviseurs en vakmensen streven we ernaar elke klant een persoonlijke ervaring te bieden. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, voldoet aan de hoogste normen van kwalitatief maatwerk. Zo creëren we een ruimte waarin u zich meteen thuis voelt.
keuken grijs hout

Ons team staat voor u klaar

Wij werken met een ervaren topteam van 25 collega’s dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en plaatsen van keukens in Luingne. Stuk voor stuk blinken ze uit in hun vak. Gaande van de interieurarchitect tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag gebeurt dit vanuit ons atelier in Deerlijk. 100% lokaal vakmanschap! Kom langs in onze showroom in Deerlijk en maak kennis met onze medewerkers. We heten u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Luingne, lokaal vervaardigd

Het volledige traject, van ontwerp tot oplevering, wordt door ons beheerd voor uw keuken in Luingne. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk zonder compromissen op kwaliteit. In het atelier bouwen onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. De combinatie van hun ervaring en onze hoogwaardige machines zorgt voor de perfecte afwerkingsgraad. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Deerlijk staan onze interieurarchitecten voor u klaar. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Door een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Luingne tastbaar. Unieke materialen en afwerking geven leven aan de schets van het grondplan. Wij denken met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, gevormd naar uw speciale wensen.

keuken dendermonde overzicht

Uw maatkeuken in Luingne aan een correcte prijs

Wij staan garant voor een op maat gemaakte keuken in Luingne aan een prijs die correct en eerlijk is. Bij ons geen verrassingen, u betaalt exact wat werd overeengekomen. De definitieve factuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes is voltooid. Zo streven we naar perfectie en garanderen we dat u als klant 100% tevreden zult zijn.

keuken dendermonde wit
Heeft u al een eventuele bouwvergunning en zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding? Plan een afspraak in onze showroom te Deerlijk en laat u inspireren!