We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Maak uw droomkeuken waar in Lotenhulle

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in het ontwerpen en realiseren van keukens op maat in Lotenhulle. Dankzij ons toegewijde team van adviseurs en vakmensen kunnen we elke klant een persoonlijke ervaring bieden. In ons atelier in Deerlijk streven we naar perfectie in elk detail, wat resulteert in kwalitatief maatwerk. Zo toveren we uw keuken om in een ruimte waar u zich meteen thuis voelt.
keuken roze

U kan rekenen op ons team

We hebben een ervaren topteam van 25 collega’s dat zich bezighoudt met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw keuken in Lotenhulle. Stuk voor stuk onderscheiden ze zich als meesters in hun werk. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag speelt dit alles zich af in ons atelier in Deerlijk. Hiermee garanderen we u écht lokaal vakmanschap. Leer onze medewerkers kennen tijdens uw bezoek aan onze showroom in Gent. Bij ons bent u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Lotenhulle is lokaal vervaardigd

Onze betrokkenheid omvat het volledige proces, van ontwerp tot realisatie van uw keuken in Lotenhulle. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds gerealiseerd zonder compromissen op kwaliteit. Onze meubelmakers maken uw keuken volledig op maat in het atelier. De combinatie van hun vakkundigheid en onze hoogtechnologische machines zorgt voor de perfecte afwerkingsgraad. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net zoals uw interieur

Kom langs in onze showroom in Gent, waar onze interieurarchitecten u met plezier zullen verwelkomen. Ze nemen de tijd om aandachtig te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Lotenhulle wordt tastbaar dankzij een persoonlijk designproces. De concrete uitwerking van het grondplan komt tot stand door de keuze van unieke materialen en afwerking. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis.

keuken roeselare hout

Uw maatkeuken in Lotenhulle aan een correcte prijs

Voor uw keuken op maat in Lotenhulle wordt steeds een correcte en eerlijke prijs gehanteerd. U betaalt wat vooraf werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, volgt de definitieve factuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en garanderen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keukeneiland wit hout
Heeft u uw eventuele bouwvergunning op zak en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring? Maak dan nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer