We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Maak uw droomkeuken waar in Lembeke

SuperChic specialiseert zich sinds 1961 in keukens op maat bij u in Lembeke. Dankzij ons toegewijde team van adviseurs en vakmensen kunnen we elke klant een persoonlijke ervaring bieden. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, getuigt van kwalitatief maatwerk. Zo toveren we uw keuken om in een plek waar u zich direct thuis voelt.
keuken marmer wit

Ons team is u van dienst

Ons ervaren topteam van 25 collega’s ontwerpt, produceert en plaatst uw keuken in Lembeke. Ze blinken stuk voor stuk uit in hun vakgebied. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag vindt dit alles plek vanuit ons atelier in Deerlijk. Zo bieden we u écht lokaal vakmanschap. Ontmoet onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Gent. We heten u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Lembeke wordt lokaal vervaardigd

We voeren het gehele proces om uw keuken in Lembeke te realiseren van begin tot einde zelf uit. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, altijd met de hoogste kwaliteitsstandaarden. In het atelier maken onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. Onze geavanceerde machines en hun ervaring dragen bij aan een afwerking van topkwaliteit. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, spreekt voor zich.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

Onze interieurarchitecten staan voor u klaar in onze showroom in Gent. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Door ons persoonlijke designproces wordt uw keuken in Lembeke een tastbare realiteit. Het grondplan krijgt vorm door de keuze van bijzondere materialen en afwerking. Wij delen graag ideëen en denken actief met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis.

keuken kortrijk kasten

Uw maatkeuken in Lembeke aan een correcte prijs

Een correcte en eerlijke prijs is bij ons een vast gegeven voor uw keuken op maat in Lembeke. U betaalt wat vooraf werd overeengekomen. De definitieve factuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd. Zo drijven we onszelf naar perfectie en verzekeren we een onbetwiste 100% tevredenheid van u als klant.

keuken dendermonde wit
Zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Plan een afspraak in onze showroom te Gent en laat u inspireren!
Lees meer