We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Maak uw droomkeuken waar in Leeuwergem

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in het ontwerpen en realiseren van keukens op maat in Leeuwergem. Ons diverse team van adviseurs en vakmensen zorgt ervoor dat elke klant een persoonlijke service ervaart. Kwalitatief maatwerk is de leidraad voor iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo toveren we uw keuken om in een plek waar u zich meteen thuis voelt.
keuken grijs hout

U kan rekenen op ons team

Ons ervaren topteam van 25 collega’s houdt zich bezig met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw keuken in Leeuwergem. Ze blinken stuk voor stuk uit in hun vakgebied. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag is ons atelier in Deerlijk de plaats waar dit gebeurt. Lokaal vakmanschap verzekerd! Breng een bezoek aan onze showroom in Gent en ontmoet onze medewerkers. U bent van harte welkom!

Uw keuken op maat in Leeuwergem wordt lokaal vervaardigd

Van begin tot einde voeren wij het gehele proces uit om uw keuken in Leeuwergem te realiseren. Zonder enige compromissen op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. In het atelier maken onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. Onze geavanceerde machines en hun vakkennis dragen bij aan een afwerking van topkwaliteit. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Gent wordt u met plezier verwelkomd door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Het persoonlijke karakter van uw keuken in Leeuwergem komt tot leven tijdens ons designproces. Door de selectie van unieke materialen en afwerking krijgt de schets van het grondplan vorm. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis.

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Leeuwergem aan een juiste prijs

Wij garanderen steeds een correcte en eerlijke prijs voor uw keuken op maat in Leeuwergem. Transparantie staat voorop: u betaalt wat werd afgesproken. Nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, ontvangt u de eindfactuur. Zo streven we voortdurend naar perfectie en verzekeren we u 100% tevredenheid als onze gewaardeerde klant.

keuken dendermonde wit
Bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring en heeft u al uw eventuele bouwvergunning op zak? Plan een afspraak in onze showroom te Gent en realiseer uw droomkeuken!
Lees meer