We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Creëer uw droomkeuken in Hundelgem met SuperChic

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Hundelgem. Met ons bekwaam en verscheiden team van adviseurs en vakmannen bieden we elke klant een persoonlijke ervaring. Kwalitatief maatwerk is de maatstaf voor elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken een ruimte wordt waar u zich thuis voelt.
keuken overzicht wit

Ons team staat voor u klaar

Ons ervaren topteam van 25 collega’s ontwerpt, produceert en plaatst uw droomkeuken in Hundelgem. Ze onderscheiden zich stuk voor stuk als meesters in hun werk. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag speelt dit alles zich af in ons atelier in Deerlijk. Dat garandeert écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze toonzaal in Gent en leer onze medewerkers kennen. U wordt met open armen ontvangen!

Uw keuken op maat in Hundelgem is lokaal vervaardigd

Wij nemen verantwoordelijkheid voor het gehele proces om uw keuken in Hundelgem te realiseren. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, met een constante focus op kwaliteit. Onze meubelmakers bouwen uw keuken volledig op maat in het atelier. Hun vakkundigheid en onze geavanceerde machines zorgen voor de perfecte afwerkingsgraad. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, spreekt voor zich.

U bent uniek, net zoals uw interieur

In onze showroom in Gent ontvangen onze interieurarchitecten u met open armen. Ze luisteren graag naar uw dromen, wensen en noden. Dankzij een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Hundelgem tastbaar. De keuze voor bijzondere materialen en afwerking maakt het grondplan tastbaar en concreet. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de eigenheid die bij u past.

keuken dendermonde overzicht

Uw maatkeuken in Hundelgem aan een juiste prijs

Voor uw keuken op maat in Hundelgem wordt steeds een correcte en eerlijke prijs gehanteerd. U betaalt wat vooraf werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, betaalt u de eindfactuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en verzekeren we een onbetwiste 100% tevredenheid van u als klant.

keukeneiland wit hout
Bent u op zoek naar persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Maak nu een afspraak in onze showroom te Gent en ontdek de mogelijkheden!
Lees meer