We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Personaliseer uw keuken in Hemelveerdegem met SuperChic

Al sinds 1961 richt SuperChic zich op keukens op maat in Hemelveerdegem. Met een team van professionele adviseurs en vakmannen streven we ernaar elke klant een persoonlijke ervaring te bieden. In ons atelier in Deerlijk streven we naar perfectie in elk detail, wat resulteert in kwalitatief maatwerk. We gaan tot het uiterste om van uw keuken een plek te maken waar u zich thuis voelt.
keuken groen

Ons team is u van dienst

De keuken van uw dromen in Hemelveerdegem wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Ze onderscheiden zich stuk voor stuk als meesters in hun vak. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag gebeurt dit vanuit ons atelier in Deerlijk. Lokaal vakmanschap verzekerd! Leer onze medewerkers kennen tijdens uw bezoek aan onze showroom in Gent. We ontvangen u met open armen!

Uw keuken op maat in Hemelveerdegem wordt lokaal vervaardigd

We voeren het gehele proces om uw keuken in Hemelveerdegem te realiseren van begin tot einde zelf uit. Met constante focus op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gemaakt in het atelier. De perfecte afwerking wordt gerealiseerd door de combinatie van hun ervaring en onze hoogwaardige machines. Het is vanzelfsprekend om uitsluitend de beste materialen en technieken te gebruiken.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Gent ontvangen onze interieurarchitecten u met open armen. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Dankzij een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Hemelveerdegem tastbaar. Door de selectie van bijzondere materialen en afwerking wordt de schets van het grondplan concreet. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de specifieke touch die bij u past.

keuken roeselare hout

Uw maatkeuken in Hemelveerdegem aan een juiste prijs

Een correcte en eerlijke prijs is bij ons een vast gegeven voor uw keuken op maat in Hemelveerdegem. U betaalt wat vooraf werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, betaalt u de eindfactuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we dat u als klant 100% tevreden zult zijn.

keuken dendermonde wit
Bent u in het bezit van uw eventuele bouwvergunning en wilt u een persoonlijke en professionele ervaring? Maak nu een afspraak in onze showroom te Gent en ontdek de mogelijkheden!
Lees meer