We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic: de unieke maatkeuken voor uw woning in Grotenberge

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat bij u in Grotenberge. Met een team van professionele adviseurs en vakmensen streven we ernaar elke klant een persoonlijke ervaring te bieden. In ons atelier in Deerlijk streven we naar perfectie in elk detail, wat resulteert in kwalitatief maatwerk. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken een plek wordt waar u zich thuis voelt.
keuken marmer wit

Op ons team kunt u rekenen

De keuken van uw dromen in Grotenberge wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Ze onderscheiden zich stuk voor stuk als meesters in hun werk. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles speelt zich sinds jaar en dag af in ons atelier in Deerlijk. Hiermee garanderen we u écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze toonzaal in Gent en leer onze medewerkers kennen. U bent van harte welkom!

Uw keuken op maat in Grotenberge is lokaal vervaardigd

We voeren het gehele proces om uw keuken in Grotenberge te realiseren van begin tot einde zelf uit. Met de hoogste kwaliteitsstandaarden, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gemaakt in het atelier. De perfecte afwerking wordt gerealiseerd door de combinatie van hun vakkundigheid en onze hoogwaardige machines. Het is uiteraard vanzelfsprekend dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Gent wordt u met plezier verwelkomd door onze interieurarchitecten. Ze luisteren graag naar uw dromen, wensen en noden. Door een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Grotenberge tastbaar. Unieke materialen en afwerking geven leven aan de schets van het grondplan. Wij zijn er om met u mee te denken. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de eigenheid die bij u past.

keuken aalst zwart

Uw maatkeuken in Grotenberge aan een eerlijke prijs

Voor uw keuken op maat in Grotenberge wordt steeds een correcte en eerlijke prijs gehanteerd. Transparantie staat voorop: u betaalt wat werd afgesproken. De eindfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes is voltooid. Zo streven we naar perfectie en garanderen we dat u als klant 100% tevreden zult zijn.

keukeneiland wit hout
Bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring en heeft u al uw eventuele bouwvergunning op zak? Maak nu een afspraak in onze showroom te Gent en ontdek de mogelijkheden!
Lees meer