We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Realiseer uw droomkeuken in Gavere met SuperChic

Al sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat in Gavere. Dankzij ons toegewijde team van adviseurs en vakmensen kunnen we elke klant een persoonlijke ervaring bieden. Kwalitatief maatwerk is de norm voor iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo toveren we uw keuken om in een plek waar u zich direct thuis voelt.
keuken roze

Ons team staat paraat

Uw keuken in Gavere wordt vakkundig ontworpen, geproduceerd en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Ze zijn stuk voor stuk meesters in hun vak. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag speelt dit alles zich af in ons atelier in Deerlijk. Dat verzekert u van écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze toonzaal in Gent en leer onze medewerkers kennen. Onze deur staat voor u open!

Uw keuken op maat in Gavere, lokaal vervaardigd

Wij zijn verantwoordelijk voor het volledige traject van uw keukenproject in Gavere, van concept tot oplevering. Met constante focus op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Onze meubelmakers in het atelier bouwen uw keuken met precisie op maat. Hun vakkundigheid en onze geavanceerde machines zorgen voor de perfecte afwerkingsgraad. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Gent staan onze interieurarchitecten voor u klaar. Ze nemen de tijd om aandachtig te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Het persoonlijke karakter van uw keuken in Gavere komt tot leven tijdens ons designproces. De keuze voor unieke materialen en afwerking maakt het grondplan tastbaar en concreet. Wij denken actief met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, gevormd naar uw bijzondere wensen.

keuken dendermonde overzicht

Uw maatkeuken in Gavere aan een eerlijke prijs

Een correcte en eerlijke prijs is bij ons een vast gegeven voor uw keuken op maat in Gavere. Bij ons geen verrassingen, u betaalt exact wat werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, betaalt u de definitieve factuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en garanderen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keuken dendermonde wit
Bent u in het bezit van uw eventuele bouwvergunning en wilt u een persoonlijke en professionele ervaring? Maak nu een afspraak in onze showroom te Gent en ontdek de mogelijkheden!
Lees meer