We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw keuken op maat in Erwetegem met een persoonlijke touch

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Erwetegem. Met ons professioneel en toegewijd team van adviseurs en vakmensen bieden we elke klant een persoonlijke ervaring. In ons atelier in Deerlijk is kwalitatief maatwerk de standaard voor iedere keuken die geproduceerd wordt. Zo creëren we een ruimte waarin u zich direct thuis voelt.
keuken groen

U kan rekenen op ons team

Met een ervaren topteam van 25 collega’s ontwerpen, produceren en plaatsen we uw droomkeuken in Erwetegem. Ze onderscheiden zich stuk voor stuk als meesters in hun vak. Gaande van de interieurarchitect tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag speelt dit alles zich af in ons atelier in Deerlijk. Lokaal vakmanschap gegarandeerd! Breng een bezoek aan onze toonzaal in Gent en leer onze medewerkers kennen. U wordt met open armen ontvangen!

Uw keuken op maat in Erwetegem is lokaal vervaardigd

Van begin tot einde voeren wij het gehele proces uit om uw keuken in Erwetegem te realiseren. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, met een constante focus op kwaliteit. In ons atelier wordt uw keuken met zorg en precisie op maat gebouwd door onze meubelmakers. Dankzij hun vakkennis en onze geavanceerde machines bereiken we de perfecte afwerkingskwaliteit. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, spreekt voor zich.

U bent uniek, net zoals uw interieur

In onze showroom in Gent wordt u met open armen ontvangen door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Erwetegem krijgt vorm door ons persoonlijke designproces. Unieke materialen en afwerking geven leven aan de schets van het grondplan. Wij denken voortdurend met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de bijzondere touch die bij u past.

keuken oudenaarde hout

Uw maatkeuken in Erwetegem aan een juiste prijs

Bij ons kunt u rekenen op een keuken op maat in Erwetegem aan een correcte en eerlijke prijs. U betaalt steeds wat werd afgesproken. Pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd, volgt de slotfactuur. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keukeneiland wit hout
Heeft u al een eventuele bouwvergunning en zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding? Plan een afspraak in onze showroom te Gent en laat u inspireren!
Lees meer