We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw keuken op maat in Ertvelde met een persoonlijke touch

Al sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat in Ertvelde. Ons diverse team van adviseurs en vakmensen zorgt ervoor dat elke klant een persoonlijke service ervaart. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, voldoet aan de hoogste normen van kwalitatief maatwerk. Zo toveren we uw keuken om in een ruimte waar u zich direct thuis voelt.
keuken groen

Ons team staat voor u klaar

We hebben een ervaren topteam van 25 collega’s dat zich bezighoudt met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw droomkeuken in Ertvelde. Ze blinken stuk voor stuk uit in hun vak. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Ons atelier in Deerlijk is sinds jaar en dag de plaats waar dit gebeurt. Zo bieden we u écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze showroom in Gent en ontmoet onze medewerkers. Onze deur staat voor u open!

Uw keuken op maat in Ertvelde, lokaal vervaardigd

Van begin tot einde voeren wij het gehele proces uit om uw keuken in Ertvelde te realiseren. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, met een constante focus op kwaliteit. In ons atelier wordt uw keuken met zorg en precisie op maat gebouwd door onze meubelmakers. Onze geavanceerde machines en hun vakkundigheid dragen bij aan een afwerking van topkwaliteit. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

Onze interieurarchitecten staan voor u klaar in onze showroom in Gent. Ze nemen de tijd om te luisteren naar wat u belangrijk vindt in het ontwerp. Door een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Ertvelde tastbaar. Unieke materialen en afwerking geven leven aan de schets van het grondplan. Wij denken met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, gevormd naar uw speciale wensen.

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Ertvelde aan een juiste prijs

Voor uw keuken op maat in Ertvelde garanderen wij steeds een correcte en eerlijke prijs. U betaalt wat vooraf werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, volgt de eindfactuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en verzekeren we een onbetwiste 100% tevredenheid van u als klant.

keuken dendermonde wit
Heeft u al een eventuele bouwvergunning en zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding? Maak nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer