We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, uw partner voor keukens op maat in Elst

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat bij u in Elst. Met een team van professionele adviseurs en vakmannen streven we ernaar elke klant een persoonlijke ervaring te bieden. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, getuigt van kwalitatief maatwerk. We gaan tot het uiterste om van uw keuken een plek te maken waar u zich thuis voelt.
keuken groen

Ons team is u van dienst

Uw droomkeuken in Elst wordt vakkundig ontworpen, geproduceerd en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Iedere collega blinkt uit in zijn werk. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag vindt dit alles plek vanuit ons atelier in Deerlijk. Dat garandeert écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze toonzaal in Gent en maak kennis met onze medewerkers. We ontvangen u met open armen!

Uw keuken op maat in Elst wordt lokaal vervaardigd

We voeren het gehele proces om uw keuken in Elst te realiseren van begin tot einde zelf uit. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds zonder compromissen op kwaliteit gemaakt. Onze meubelmakers in het atelier bouwen uw keuken met precisie op maat. Onze hoogtechnologische machines, gecombineerd met hun ervaring, garanderen een onberispelijke afwerking. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, spreekt voor zich.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Gent ontvangen onze interieurarchitecten u met open armen. Ze nemen de tijd om te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Elst krijgt vorm door ons persoonlijke designproces. Een schets van het grondplan wordt concreet door de keuze van specifieke materialen en afwerking. Wij zijn er om met u mee te denken. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, gevormd naar uw unieke wensen.

keuken roeselare hout

Uw maatkeuken in Elst aan een juiste prijs

Bij ons kunt u rekenen op een keuken op maat in Elst aan een correcte en eerlijke prijs. Transparantie staat voorop: u betaalt wat werd afgesproken. De eindfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes is voltooid. Zo streven we naar perfectie en garanderen we dat u als klant 100% tevreden zult zijn.

keukeneiland wit hout
Bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring en heeft u al uw eventuele bouwvergunning op zak? Maak dan nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer