We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw droomkeuken op maat in Elene

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat bij u in Elene. Dankzij ons toegewijde team van adviseurs en vakmensen kunnen we elke klant een persoonlijke ervaring bieden. Kwalitatief maatwerk staat centraal in de productie van iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo wordt uw keuken een plaats waar u zich thuis voelt.
keuken marmer wit

Ons team is u van dienst

Wij werken met een ervaren topteam van 25 collega’s dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en plaatsen van keukens in Elene. Stuk voor stuk onderscheiden ze zich als meesters in hun vakgebied. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Dit alles vindt sinds jaar en dag plek in ons atelier in Deerlijk. Zo verzekeren we u van écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze toonzaal in Gent en ontmoet onze medewerkers. We heten u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Elene is lokaal vervaardigd

Wij zijn verantwoordelijk voor het volledige traject van uw keukenproject in Elene, van concept tot oplevering. Met de hoogste kwaliteitsstandaarden, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. In het atelier bouwen onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. Dankzij hun vakkennis en onze hoogtechnologische machines bereiken we de perfecte afwerkingskwaliteit. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net als uw interieur

Kom langs in onze showroom in Gent, waar onze interieurarchitecten u met plezier zullen verwelkomen. Ze nemen de tijd om uw dromen, wensen en noden te begrijpen. Dankzij een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Elene tastbaar. Door de selectie van speciale materialen en afwerking krijgt de schets van het grondplan vorm. Uw visie is belangrijk voor ons, we denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de persoonlijke toets die u wenst.

keuken roeselare hout

Uw maatkeuken in Elene aan een juiste prijs

Voor uw keuken op maat in Elene wordt steeds een correcte en eerlijke prijs gehanteerd. Bij ons geen verrassingen, u betaalt exact wat werd overeengekomen. De slotfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keuken dendermonde wit
Bent u in het bezit van uw eventuele bouwvergunning en wilt u een persoonlijke en professionele ervaring? Plan een afspraak in onze showroom te Gent en realiseer uw droomkeuken!
Lees meer