We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, waar uw droomkeuken in Dikkelvenne werkelijkheid wordt

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in het ontwerpen en realiseren van keukens op maat in Dikkelvenne. Dankzij ons toegewijde team van adviseurs en vakmensen kunnen we elke klant een persoonlijke ervaring bieden. Kwalitatief maatwerk is de essentie van iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo wordt uw keuken een plek waar u zich thuis voelt.
keuken marmer wit

Ons team staat voor u klaar

Met een ervaren topteam van 25 collega’s ontwerpen, produceren en plaatsen we uw keuken in Dikkelvenne. Iedere collega blinkt uit in zijn werk. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag speelt dit alles zich af in ons atelier in Deerlijk. Zo bieden we u écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze showroom in Gent en leer onze medewerkers kennen. Bij ons wordt u hartelijk verwelkomd!

Uw keuken op maat in Dikkelvenne wordt lokaal vervaardigd

Het project om uw keuken in Dikkelvenne te realiseren, wordt door ons van begin tot eind beheerd. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, met een constante focus op kwaliteit. In ons atelier wordt uw keuken met zorg en precisie op maat gebouwd door onze meubelmakers. Dankzij hun expertise en onze geavanceerde machines bereiken we de perfecte afwerkingskwaliteit. Het is vanzelfsprekend om uitsluitend de beste materialen en technieken te gebruiken.

U bent uniek, net als uw interieur

Onze interieurarchitecten staan voor u klaar in onze showroom in Gent. Ze luisteren graag naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Dikkelvenne wordt tastbaar door een persoonlijk designproces. De concrete uitwerking van het grondplan komt tot stand door de keuze van speciale materialen en afwerking. Wij delen graag ideëen en denken actief met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis.

keuken gent groen

Uw maatkeuken in Dikkelvenne aan een eerlijke prijs

Wij garanderen steeds een correcte en eerlijke prijs voor uw keuken op maat in Dikkelvenne. U betaalt wat werd afgesproken. De eindfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes is voltooid. Zo streven we voortdurend naar perfectie en verzekeren we u 100% tevredenheid als onze gewaardeerde klant.

keuken dendermonde wit
Heeft u al een eventuele bouwvergunning en zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding? Maak een afspraak in onze showroom te Gent en laat ons uw keuken samenstellen!
Lees meer