We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Maak uw droomkeuken waar in Dikkele

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Dikkele. Met ons professioneel en toegewijd team van adviseurs en vakmensen bieden we elke klant een persoonlijke ervaring. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, getuigt van kwalitatief maatwerk. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken een ruimte wordt waar u zich thuis voelt.
keuken roze

Ons team is u van dienst

Met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we elke stap van uw keuken in Dikkele, van ontwerp tot plaatsing. Ze zijn stuk voor stuk meesters in hun vak. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag speelt dit alles zich af in ons atelier in Deerlijk. 100% lokaal vakmanschap! Kom langs in onze showroom in Gent en ontmoet onze medewerkers. Bij ons wordt u hartelijk verwelkomd!

Uw keuken op maat in Dikkele, lokaal vervaardigd

Het gehele proces om uw keuken in Dikkele te realiseren voeren we van begin tot einde zelf uit. Met constante focus op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. In het atelier bouwen onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. Dankzij hun expertise en onze hoogwaardige machines bereiken we de perfecte afwerkingskwaliteit. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net als uw interieur

Onze interieurarchitecten staan voor u klaar in onze showroom in Gent. Ze luisteren graag naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Dikkele krijgt vorm door ons persoonlijke designproces. Het grondplan krijgt vorm door de keuze van specifieke materialen en afwerking. Uw visie is belangrijk voor ons, we denken graag met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, gevormd naar uw unieke wensen.

keuken aalst zwart

Uw maatkeuken in Dikkele aan een juiste prijs

Bij ons kunt u rekenen op een keuken op maat in Dikkele aan een correcte en eerlijke prijs. Bij ons geen verrassingen, u betaalt exact wat werd overeengekomen. Pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd, volgt de definitieve factuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en verzekeren we een onbetwiste 100% tevredenheid van u als klant.

keuken dendermonde wit
Bent u in het bezit van uw eventuele bouwvergunning en wilt u een persoonlijke en professionele ervaring? Maak nu een afspraak in onze showroom te Gent en ontdek de mogelijkheden!
Lees meer