We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Creëer uw droomkeuken in Deftinge met SuperChic

Al sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat in Deftinge. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons toegewijd team van adviseurs en vakmensen. Kwalitatief maatwerk is de essentie van iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken een omgeving wordt waar u zich thuis voelt.
keuken grijs hout

Ons team staat voor u klaar

Ons ervaren topteam van 25 collega’s staat garant voor het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw keuken in Deftinge. Stuk voor stuk blinken ze uit in hun werk. Gaande van de interieurarchitect tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag is ons atelier in Deerlijk de plaats waar dit gebeurt. Dat garandeert écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze toonzaal in Gent en leer onze medewerkers kennen. U bent van harte welkom!

Uw keuken op maat in Deftinge, lokaal vervaardigd

Het volledige traject, van ontwerp tot oplevering, wordt door ons beheerd voor uw keuken in Deftinge. Met de hoogste kwaliteitsstandaarden, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. U kan rekenen op de vakkundigheid van onze meubelmakers die uw keuken op maat bouwen in ons atelier. Onze hoogwaardige machines en hun vakkundigheid dragen bij aan een afwerking van topkwaliteit. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, spreekt voor zich.

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Gent wordt u met plezier verwelkomd door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om te luisteren naar wat u belangrijk vindt in het ontwerp. Door ons persoonlijke designproces wordt uw keuken in Deftinge een tastbare realiteit. Het grondplan wordt concreet door de keuze van specifieke materialen en afwerking. Wij denken met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, gevormd naar uw unieke wensen.

keuken kortrijk kasten

Uw maatkeuken in Deftinge aan een eerlijke prijs

Wij staan garant voor een op maat gemaakte keuken in Deftinge aan een prijs die correct en eerlijk is. Geen onverwachte uitgaven: u betaald wat vooraf werd overeengekomen. Nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, ontvangt u de slotfactuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we u als klant 100% tevredenheid.

keukeneiland wit hout
Heeft u uw eventuele bouwvergunning op zak en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring? Plan een afspraak in onze showroom te Gent en realiseer uw keuken!
Lees meer