We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, waar uw droomkeuken in Beerlegem werkelijkheid wordt

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Beerlegem. Dankzij ons toegewijde team van adviseurs en vakmensen kunnen we elke klant een persoonlijke ervaring bieden. Kwalitatief maatwerk staat centraal in de productie van elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo wordt uw keuken een ruimte waar u zich thuis voelt.
keuken grijs hout

Op ons team kunt u rekenen

Met een ervaren topteam van 25 collega’s ontwerpen, produceren en plaatsen we uw keuken in Beerlegem. Ze zijn stuk voor stuk meesters in hun werk. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles speelt zich sinds jaar en dag af in ons atelier in Deerlijk. Hiermee garanderen we u écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze showroom in Gent en ontmoet onze medewerkers. Bij ons wordt u hartelijk verwelkomd!

Uw keuken op maat in Beerlegem, lokaal vervaardigd

Het volledige traject, van ontwerp tot oplevering, wordt door ons beheerd voor uw keuken in Beerlegem. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk zonder compromissen op kwaliteit. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gebouwd in het atelier. Onze hoogtechnologische machines, gecombineerd met hun vakkennis, garanderen een onberispelijke afwerking. Het is uiteraard vanzelfsprekend dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Gent ontvangen onze interieurarchitecten u met open armen. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar wat u belangrijk vindt in uw ontwerp. Dankzij een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Beerlegem tastbaar. Unieke materialen en afwerking geven leven aan de schets van het grondplan. Wij zijn er om met u mee te denken. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, precies de eigenheid die u wenst.

keuken oudenaarde hout

Uw maatkeuken in Beerlegem aan een eerlijke prijs

Bij ons kunt u rekenen op een keuken op maat in Beerlegem aan een correcte en eerlijke prijs. U betaalt wat werd overeengekomen. De eindfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd. Zo streven we naar perfectie en garanderen we u als klant 100% tevredenheid.

keukeneiland wit hout
Bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring en heeft u al uw eventuele bouwvergunning op zak? Ontdek de mogelijkheden voor uw keuken door nu een afspraak te maken in onze showroom te Gent!
Lees meer