We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Personaliseer uw keuken in Balegem met SuperChic

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Balegem. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons bekwaam team van adviseurs en vakmensen. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, getuigt van kwalitatief maatwerk. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken een omgeving wordt waar u zich thuis voelt.
keuken marmer wit

Op ons team kunt u rekenen

Wij werken met een ervaren topteam van 25 collega’s dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en plaatsen van keukens in Balegem. Ze onderscheiden zich stuk voor stuk als meesters in hun vak. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Dit alles gebeurt sinds jaar en dag vanuit ons atelier in Deerlijk. 100% lokaal vakmanschap! Breng een bezoek aan onze toonzaal in Gent en ontmoet onze medewerkers. U wordt met open armen ontvangen!

Uw keuken op maat in Balegem is lokaal vervaardigd

Het project om uw keuken in Balegem te realiseren, wordt door ons van begin tot eind beheerd. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk zonder compromissen op kwaliteit. U kan rekenen op de vakkundigheid van onze meubelmakers die uw keuken op maat bouwen in ons atelier. Onze geavanceerde machines, gecombineerd met hun vakkundigheid, garanderen een onberispelijke afwerking. Het is uiteraard vanzelfsprekend dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Gent ontvangen onze interieurarchitecten u met open armen. Ze luisteren graag naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Balegem wordt tastbaar dankzij een persoonlijk designproces. Door de selectie van speciale materialen en afwerking krijgt de schets van het grondplan vorm. Wij denken actief met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de unieke touch die bij u past.

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Balegem aan een correcte prijs

Bij ons kunt u rekenen op een keuken op maat in Balegem aan een correcte en eerlijke prijs. U betaalt wat vooraf werd overeengekomen. Nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, ontvangt u de eindfactuur. Zo zetten we in op perfectie en verzekeren we u een gegarandeerde 100% tevredenheid als klant.

keuken dendermonde wit
Bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring en heeft u al uw eventuele bouwvergunning op zak? Maak nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer