We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw keuken op maat in Baaigem met een persoonlijke touch

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in het ontwerpen en realiseren van keukens op maat in Baaigem. Elke klant ervaart bij ons een persoonlijke benadering dankzij ons professionele en diverse team van adviseurs en vakmensen. In ons atelier in Deerlijk is kwalitatief maatwerk de maatstaf voor elke keuken die geproduceerd wordt. Zo maken we van uw keuken een plek waar u zich thuis voelt.
keuken met haard

Ons team staat voor u klaar

Met een ervaren topteam van 25 collega’s ontwerpen, produceren en plaatsen we uw keuken in Baaigem. Ze onderscheiden zich stuk voor stuk als meesters in hun vakgebied. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles speelt zich sinds jaar en dag af in ons atelier in Deerlijk. Lokaal vakmanschap verzekerd! Kom langs in onze showroom in Gent en maak kennis met onze medewerkers. We ontvangen u met open armen!

Uw keuken op maat in Baaigem wordt lokaal vervaardigd

Het gehele proces om uw keuken in Baaigem te realiseren voeren we van begin tot einde zelf uit. Met constante focus op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. U kan rekenen op de ervaring van onze meubelmakers die uw keuken op maat bouwen in ons atelier. De perfecte afwerking wordt gerealiseerd door de combinatie van hun expertise en onze geavanceerde machines. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Gent staan onze interieurarchitecten voor u klaar. Ze luisteren graag naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Baaigem krijgt vorm door ons persoonlijke designproces. De concrete uitwerking van het grondplan komt tot stand door de keuze van specifieke materialen en afwerking. Wij zijn er om met u mee te denken. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de unieke touch die bij u past.

keuken roeselare hout

Uw maatkeuken in Baaigem aan een eerlijke prijs

Voor uw keuken op maat in Baaigem wordt steeds een correcte en eerlijke prijs gehanteerd. U betaalt wat vooraf is afgesproken. Pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd, volgt de slotfactuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en garanderen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keuken dendermonde wit
Bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring en heeft u al uw eventuele bouwvergunning op zak? Ontdek de mogelijkheden voor uw keuken door nu een afspraak te maken in onze showroom te Gent!
Lees meer