We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, waar uw droomkeuken in Assenede werkelijkheid wordt

SuperChic specialiseert zich sinds 1961 in keukens op maat bij u in Assenede. Elke klant ervaart bij ons een persoonlijke benadering dankzij ons professionele en diverse team van adviseurs en vakmannen. Kwalitatief maatwerk is de essentie van iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo maken we van uw keuken een ruimte waar u zich thuis voelt.
keuken marmer wit

Ons team staat paraat

Uw keuken in Assenede wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Stuk voor stuk onderscheiden ze zich als meesters in hun werk. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag vindt dit alles plek vanuit ons atelier in Deerlijk. Zo bieden we u écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze showroom in Gent en maak kennis met onze medewerkers. U wordt met open armen ontvangen!

Uw keuken op maat in Assenede is lokaal vervaardigd

Het volledige traject, van ontwerp tot oplevering, wordt door ons beheerd voor uw keuken in Assenede. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds gerealiseerd zonder compromissen op kwaliteit. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gebouwd in het atelier. Hun vakkennis en onze geavanceerde machines zorgen voor de perfecte afwerkingsgraad. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Gent wordt u met open armen ontvangen door onze interieurarchitecten. Ze luisteren graag naar uw dromen, wensen en noden. Door ons persoonlijke designproces wordt uw keuken in Assenede een tastbare realiteit. De keuze voor specifieke materialen en afwerking maakt het grondplan tastbaar en concreet. Wij delen graag ideëen en denken actief met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de eigenheid die bij u past.

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Assenede aan een juiste prijs

Voor uw keuken op maat in Assenede wordt steeds een correcte en eerlijke prijs gehanteerd. Transparantie staat voorop: u betaalt wat werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, volgt de slotfactuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we u als klant 100% tevredenheid.

keuken dendermonde wit
Heeft u eventueel al een bouwvergunning en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele benadering? Maak dan nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer