We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, uw partner voor keukens op maat in Aalter

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in het ontwerpen en realiseren van keukens op maat in Aalter. Elke klant ervaart bij ons een persoonlijke benadering dankzij ons professionele en diverse team van adviseurs en vakmensen. Kwalitatief maatwerk staat centraal in de productie van iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo wordt uw keuken een plek waar u zich thuis voelt.
keuken marmer wit

Ons team staat voor u klaar

In samenwerking met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we de keuken van uw dromen in Aalter, van ontwerp tot plaatsing. Stuk voor stuk blinken ze uit in hun vakgebied. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag is ons atelier in Deerlijk de plek waar dit gebeurt. Zo verzekeren we u van écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze toonzaal in Gent en ontmoet onze medewerkers. U bent van harte welkom!

Uw keuken op maat in Aalter is lokaal vervaardigd

Van begin tot einde, we voeren het gehele proces zelf uit om uw keuken te realiseren in Aalter. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds gerealiseerd zonder compromissen op kwaliteit. In het atelier bouwen onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. De perfecte afwerking wordt gerealiseerd door de combinatie van hun vakkennis en onze geavanceerde machines. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, spreekt voor zich.

U bent uniek, net zoals uw interieur

In onze showroom in Gent wordt u met plezier verwelkomd door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om aandachtig te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Aalter krijgt vorm door ons persoonlijke designproces. Een schets van het grondplan wordt concreet door de keuze van specifieke materialen en afwerking. Wij delen graag ideëen en denken actief met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de persoonlijke toets die u wenst.

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Aalter aan een correcte prijs

Voor uw keuken op maat in Aalter wordt steeds een correcte en eerlijke prijs gehanteerd. Bij ons geen verrassingen, u betaalt exact wat werd overeengekomen. Nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, ontvangt u de eindfactuur. Zo zetten we in op perfectie en verzekeren we u een gegarandeerde 100% tevredenheid als klant.

keukeneiland wit hout
Bent u op zoek naar persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Plan een afspraak in onze showroom te Gent en realiseer uw droomkeuken!
Lees meer